Cum arata cel mai inalt restaurant in aer liber din lume. E situat la etajul 63 al unui hotel din Bangkok, Thailanda

Este unul din cele mai spectaculoase restaurante din lume, cu o bucatarie impecabila si o priveliste de panoramica greu de uitat. Aici s-a filmat si celebrul film “Marea Mahmureala 2”.

Razvan Fodor a fost cel care ne-a dezvaluit  ca Sirocco este cel mai frumos restaurant la care a mancat vreodata. Dupa ce am vazut imagini, am inteles de ce. Situat la etajul 63, restaurantul are o priveliste asupra Bangkokului care-ti taie rasuflarea. Nici mancarea nu este mai prejos.

Chef este Gonzalo Ruiz, care se lauda cu o experienta in cele mai scumpe restaurante mediteraneene, unele din ele si cu stele Michelin.

New York TImes a desemnat in 2013 barul de aici ca fiind “cel mai impresionat bar pe care l-ai vazut vreodata”.

cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_9cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_10cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_11cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_12cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_5cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_2cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_3cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_4cum-arata-cel-mai-inalt-restaurant-in-aer-liber-din-lume-e-situat-la-etajul-63-al-unui-hotel-din-bangkok_6

Posted in Blog, Fără categorie, Gastronomie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *