5 motive pentru care o vacanţă este mai prețioasă decât un cadou material

Sărbătorile de iarnă sunt cele în care vrem să dăruim un pic de magie celor dragi nouă, să le îndeplinim dorinţele şi să le oferim daruri care nu vor rămâne ascunse în sertare, ci le vor aduce amintiri şi impresii de neuitat. Girafa Călătoare îţi prezintă câteva motive pentru care o călătorie este de zeci de ori mai frumoasă, decât un cadou material.

 Vacanţele îți oferă bucurii pe termen îndelungat Couple Taking a Picture of Themselves

Bucuria achiziționării unui obiect material cum ar fi un telefon, o tabletă sau un parfum costisitor dispare odată cu trecerea timpului, în schimb, experiența unei călătorii va fi un motiv de bucurie şi de amintiri frumoase şi peste ani. Vei aduna în colecţie fotografii frumoase şi memorii de neuitat, iar acestea sunt mai preţioase decât oricare cadou material.

Călătoriile sunt ideale pentru încărcarea bateriilor

906156125Vacanţele îţi oferă energie pentru un an întreg, aşa că… de ce să nu începi anul 2014 cu o doză bună de emoţii pozitive, alături de oamenii dragi ţie? Fie că alegi o destinație pentru relaxare, fie că alegi una pentru distracție, ai posibilitatea de a dărui unui om drag posibilitatea de a se detașa de grijile cotidiane şi de a-şi încărca bateriile pentru un an întreg. În plus, ai ocazia să-ţi oferi şi ţie un cadou ideal, că doar nu vei lăsa persoana dragă să meargă singură în vacanţă…

Vacanţele sunt ideale pentru îmbunătăţirea relației

giraff.mdO vacanţă în doi este perfectă pentru a aduce un strop de culoare relației tale, așa ca de sărbători poți renunța la clasicele cadouri materiale pentru un cadou de suflet! Schimbarea ambianţei, noile subiecte de discuţie, trăirile de emoţii pozitive împreună, vor revigora relaţia pe care o aveţi şi vă va uni şi mai mult.

Sărbătorile şi călătoriile apropie oamenii

De sărbători, poți oferi unei persoane dragi posibilitatea de a se reîntâlni cu un prieten vechi sau o rudă pe care nu a mai văzut-o de ani de zile. Travel-With-Friends3-600x450Ia legătura cu persoana în cauză şi organizează o vacanţă de sărbători în orașul în care locuiește. Ce poate fi mai frumos decât petrecerea sărbătorilor într-un cadru restrâns şi plăcut?

Vacanţele înseamnă schimb intercultural 

O vacanţă oferită în dar unei persoane dragi este asemenea unei invitații la educație şi schimb intercultural. Vizitarea obiectivelor turistice, fotografierea locurilor care au influențat cursul istoriei sau admirarea unor priveliști rupte din ilustrate sunt modalităţi minunate de îmbogăţire a culturii generale. maxresdefault-001În călătorii ai ocazia să cunoşti oameni de naţionalităţi diferite, fiecare cu tradiţiile şi obiceiurile sale, iar asta te îmbogăţeşte şi sufleteşte foarte mult.

Chiar dacă o vacanţă te va costa mai mult decât un cadou pe care îl faci tradițional de sărbători, efectele pozitive pe care le are o călătorie merită tot efortul şi cheltuielile!

Posted in Blog, Lucruri utile and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *