Topul celor mai populare agenţii de turism din Moldova

 „Dacă nu eşti pe Facebook nu exişti” zice o vorbă contemporană. Poate că nu este cel mai important indicator, dar numărul „fanilor” de pe Facebook ne spune ceva despre o companie, un serviciu, un om…  că este popular! Girafa Călătoare a analizat datele site-ului www.socialbakers.com şi îţi prezintă Topul celor mai populare agenţii de turism din Moldova prezente pe Facebook.

Calitatea serviciilor, preţurile accesibile sau poate doar o bună promovare le-a adus agenţiilor de turism mii de fani pe Facebook (a se citi, persoane care au dat like la pagină)! Girafa a analizat minuţios toate cele 1000 de pagini populare în Moldova, prezente în statisticile site-ului, şi le-a selectat pe cele ale agenţiilor de turism cu cea mai mare popularitate.

1. PANDA TUR

Panda TurPe primul loc, conform site-ului www.socialbakers.com s-a clasat Agenţia de Turism Panda Tur, cu 10.483 de fani, dintre care 9115 sunt din Moldova. Agenţia este pe primul loc în Topul agenţiilor şi pe locul 81 în clasamentul general al paginilor din Moldova (TOP 1000).

2. TOPTUR.MD

Top TurPe locul 2, cu o diferenţă semnificativă de aproape 8 mii de fani se află Agenţia Top Tur. Pagina acesteia de Facebook a primit 2924 de Like-uri, dintre care 2651 sunt de la fanii locali, după cum ne arată datele site-ului. Agenţia se află pe locul 391 în clasamentul general.

3. EXPLORE

ExplorePe al treilea loc se află Agenţia de Călătorii Explore, care are 2940 fani în total şi 2360 fani locali. Chiar dacă pagina de Facebook a agenţiei are un număr total uşor mai mare decât al agenţiei precedente, site-ul www.socialbakers.com ia în considerare, în primul rând, numărul de fani locali, care aici sunt mai puţini. În Top 1000 al paginilor preferate de către moldoveni, această companie este pe locul 448.

exotic tur14. EXOTIC TUR

Pe locul 4 se plasează Agenţia de Turism Exotic Tur cu 2192 de oameni cărora le place această agenţie (sau cel puţin, pagina de Facebook a acesteia), dintre care 2053 sunt din Moldova. În Topul general această agenţie se află pe locul 520.

5. FABRICA-TUR

fabrica turÎn Top 5 se află şi agenţia Fabrica-Tur, care are 2128 de fani pe Facebook, dintre care 1935 sunt din ţară. În clasamentul general al paginilor preferate de oamenii din Moldova, agenţia se află pe locul 543.

 

Dintre cele 1000 de pagini prezente în statisticile site-ului www.socialbakers.com, dintre agenţiile de turism din Moldova mai intră Voiaj International, pe locul 617 în clasamentul general, Tatra-Bis pe locul 881, AnyWay Travel pe 927 şi Rakours-Tour pe 991.

Unele dintre agenţiile cu „nume mari”, prezente pe panourile publicitare sau în spoturile radio şi TV nu s-au regăsit în acest TOP, fie pentru că pagina lor nu a adunat suficienţi fani, fie pentru că lipsesc în general de pe acest popular site de socializare.

Prezenţa pe Facebook nu este singurul criteriu după care trebuie să ne alegem Agenţia de turism cu care să mergem în călătorii, dar… e mult mai uşor să afli ceva despre o companie din cele postate pe net sau din comentariile celor care au călătorit deja cu agenţia respectivă.

Colaj - agentieturism.info

Girafa Călătoare speră că v-a fost utilă informaţia şi vă doreşte călătorii minunate – fie că alegeţi o agenţie de turism pentru a vă simplifica vacanţele, fie că mergeţi individual!

Posted in Topuri and tagged , , , , , , , , , , .