Girafa şi-a făcut prieteni! Descoperă o nouă rubrică!

Girafa Călătoare și-a făcut mulți prieteni şi lansează o nouă rubrică! Prin intermediul ei vom încerca să cunoaștem lumea prin ochii celor care călătoresc, care învăţa sau care lucrează în diferite colțuri ale lumii!

De când şi-a lansat blogul (cam de două luni şi jumătate), Girafa Călătoare a descoperit că în Moldova există multă lume pasionată de călătorii, de ţări şi oraşe noi, de destinaţii necunoscute. Persoane cu multe doruri – de locuri deosebite, de senzaţii noi, de redescoperiri interioare! Sunt oameni frumoşi pe care Girafa vrea să vii prezinte!

Începând cu astăzi, descoperă rubrica „Prietenii Girafei” , o rubrică în care vei găsi interviuri cu oameni coloraţi, pozitivi, energici, care ştiu cum şi unde să călătorească! Aici vei descoperi oameni care trăiesc, studiază sau lucrează în diferite colţuri de lume şi care îşi cunosc – ca pe cele 5 degete de la o mână – oraşul, care i-a primit ca a doua casă. Și tot aici vei cunoaște oameni care au rămas în Moldova, pentru că o iubesc şi cred că avem de ce ne bucura şi în acest colţişor de ţară. 

În rubrica „Prietenii Girafei” vei cunoaște oameni care îți vor povesti despre oraşul în care trăiesc sau de care s-au îndrăgostit în călătoriile lor, vei afla secretele lor despre cum şi unde poți călători frumos, vei trăi emoţiile lor dintr-un oraș sau altul și vei găsi o doză bună de inspirație și motivație!

Urmăreşte site-ul www.giraff.md pentru a descoperi oameni şi locuri noi şi pentru a te inspira pentru călătoriile tale!

P.S.: Şi apropo, dacă știi oameni interesanți, care călătoresc mult sau locuiesc într-o țară frumoasă sau dacă ești chiar tu într-un oraş interesant şi ai multe să povesteşti, scrie-i Girafei pe Facebook!

Posted in Prietenii girafei.